Rosario Internullo / Kool / Kid Chriss @ Club Midi

Rosario Internullo / Kool / Kid Chriss

Club Midi – sâmbătă, 12 feb. 2011 –

Rosario Internullo

În 1998, Rosario ajunge în România, se ocupă de clubul Zerillos, primul afterhour din România şi este un succes imediat. Câştigă o mare popularitate în toată ţara, fiind rezident la Karma, cel mai în voga club din Bucureşti.

În 2004, se clasează pe locul 2 la Nights.ro Awards. Câţiva ani mai târziu, îl găsim pe Rosario Internullo păstrându-şi statusul de “cel mai iubit DJ din România”. Din vara anului 2007 începe colaborarea cu postul de radio One FM şi de aici şi o nouă nominalizare la Nights.ro Awards, la o categorie complet nouă pentru el: “Cea mai bună emisiune radio”- 2 Crazy Bastards @ One FM. Emisiunea este realizată alături de Adrian Eftimie.

Cei doi DJi nebuni mută emisiunea şi în club, la Nagual, motiv pentru care şi-au mai luat o nominalizare la Nights.ro Awards, la categoria: “Cel mai bun concept de petrecere”, unde au şi câştigat. Proiectul nu se opreşte însă aici. Urmează un turneu 2 Crazy Bastards numit “Viva la Revolution”, cu un feedback excelent primit din partea publicului. În paralel, Rosario se ocupa îndeaproape şi de producţie.

Piesa sa, Sentimente – Nea Marin Remix, apărută la label-ul Desolat, a înregistrat un succes nebun, şi a făcut înconjurul lumii.

În fiecare an, de 1 Mai şi pe perioada verii, plaja Kudos din Mamaia, răsună de muzică bună şi explodează în aplauzele miilor de oameni prezenţi acolo.

După atâţia ani în care a stat fie pe ringul de dans, fie în spatele pupitrului de mixat, Rosario Internullo rămâne astăzi la fel de activ, aducând după el o experienţă în materie de clubbing şi muzică electronică, ce nu poate fi negată.

Kool

Trăind foarte aproape de graniţa cu Ungaria, aici a şi întâlnit prima oară muzica electronică de club. Şi cum aici acest gen era deja un trend, Kool a căzut pradă acestui curent cu ajutorul melodiilor celor de la Depeche Mode, The Cure, Erasure, Camouflage sau Front 242.

Decide să se implice în fenomenul clubbing românesc contribuind ca promoter şi organizator de petreceri, deschizând chiar un club în oraşul său natal.

A fost un reprezentant de bază al curentului progressive, iar alături de Pagal unul dintre cei mai buni dj de after-hours.

Clubberi clujeni l-au prins des mixând la petrecerile memorabile din club Oscar.

În luna noiembrie a anului trecut a făcut alături de rezidentul Kid Chriss, warm-up pentru John Digweed. Ne-a încântat de asemenea la petrecerea de remember organizată în colaborare cu Nights.ro

Preţ intrare:

10 lei până la 00:00

20 lei după 00:00

Concurs

Club Midi oferă 20 de invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Cum se numeşte piesa lansată de Rosario Internullo la labelul Desolat?

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tău de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

Promoţie la bar

– 23:00 – 00:00 –

Vodka Orange / Apple – 5 ron

Whisky Cola – 5 ron

– All night long –

Bere Ursus – 4,5 ron

Apa Bilbor – 4,5 ron

6 Shoturi Tequila Olmeca – 20 ron

Club Midi

www.clubmidi.ro

www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub

www.facebook.com/Club-Midi

orar: 23:00 – 07:00

info şi rezervări: 0752 238 780 / 0752 238 782

Related Posts with Thumbnails
February 9th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*