SATOSHI TOMIIE @ CLUB MIDI

Club Midi prezintă

SATOSHI TOMIIE

Kid Chriss

-vineri, 10 dec. 2010-

Pentru luna decembrie ne-am gândit să păstrăm tradiţiile. Acestea fiind spuse, noi pregătim cadourile, iar voi energizaţi capra, s-o dansăm până dimineaţa.

Ne strângem o gaşcă faină şi mergem la colindat până în Japonia, trecând prin Germania şi UK şi terminăm la noi acasă.

Începem cu SIS, continuăm cu Satoshi Tomiie şi o punem de un closing party cu [a:rpia:r] de o să se audă până în Laponia la Moş Crăciun. Nu-l ignorăm nici pe Rudolph, prietenul Moşului, şi-l anunţăm şi pe el de party-ul DUA cu Lebrosk & Limun.

Satoshi Tomiie

Satoshi Tomiie este cel mai cunoscut DJ şi producător japonez. După ce în copilărie a studiat pianul şi timp de zece ani a fost pasionat de jazz, a fost atras de muzica house după ce a ascultat un mixaj al unui DJ din Chicago. Apoi, în 1989 l-a întâlnit pe Frankie Knuckles, care a intuit potenţialul muzical al lui Satoshi, pornind o colaborare care a debutat cu Tears, un single vocal-house dj classic!

Satoshi s-a mutat la New York, unde a devenit un membru de bază al proiectului Def Mix (David Morales, Frankie Knuckles, Hector Romero, etc) ce a împlinit recent 20 de ani de activitate.

În 2001 şi-a lansat propria casă de discuri “SAW.RECORDINGS”, moment în care s-a decis să schimbe scena muzicii electronice.

Preţ intrare:

20 lei până la 12:00

30 lei după 12:00

CONCURS

Club Midi oferă 10 invitaţii dacă răspunzi corect la următoarea întrebare:

Pentru a câta oară va mixa Satoshi Tomiie în Club Midi?

Trimite răspunsul corect împreună cu numele complet şi numărul tău de telefon la adresa [email protected]. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin sms.

Club Midi

www.clubmidi.ro

www.myspace.com/clubmidi

www.youtube.com/user/midiclub

www.facebook.com/Club-Midi

orar: 23:00 – 07:00

info şi rezervări: 0752 238 780 / 0752 238 782

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.