Vreau DJ anunţă un nou concurs pe săptămână – 3

premiu_vreaudjO nouă săptămână, un nou concurs, aşa cum am anunţat încă de la începutul campaniei Vreau DJ

Săptămâna aceasta avem din nou un premiu combinat:

– o geanta UDG Courier Bag Deluxe şi un voucher în valoare de 500 RON pe care îl puteţi folosi în magazinul Outwear (Piata Unirii  nr. 1, Cluj Napoca)

Tema acestei săptămâni este “Cel mai tare club” iar voi puteţi să participaţi cu o poză, în care sunteţi prezenţi, singuri sau alături de prieteni, din cel mai tare club. Părerile sunt împărţite şi dorim să aflăm topul vostru în materie de cluburi şi cum vă distraţi 😉 Pentru aceasta săptămână premiul este unul cumulat, astfel că se oferă: o geantă UDG Courier Bag Deluxe oferită de djsuperstore şi un voucher în valoare de 500 RON care poate fi folosit în magazinul Outwear.

Geanta este una profesională dar mai lejeră, de ţinut pe umăr sau în lateral. Încape foarte bine un laptop şi se pot adăuga încă 35 de discuri iar firma mamă este UDG, una din cele mai cunoscute branduri în domeniu. Outwear prezintă un concept foarte bine primit în Cluj Napoca, magazin de haine, papuci şi accesorii, plus cafenea. Cu o vitrină mare ce te face să intri automat, fie pentru noile colecţii (apropo, noua colecţie deja este prezentă în magazine) de la branduri precum Jack & Jones, Only, Object, Vila, până la Veromoda, TerraPlana, UnitedNude sau altele. Outwear are şi un magazin online de pantofi.

Te aşteptăm pe Vreau DJ pentru a participa la concursul săptămânal şi, în cazul în care nu ai făcut-o deja, pentru a-ţi vota DJ-ul favorit.

Related Posts with Thumbnails
April 7th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*