Povestea Untold de apropie

Cel de-al patrulea capitol din frumoasa poveste UNTOLD se apropie cu pași repezi. Ne desparte de minunata lume de poveste puțin peste o lună, iar organizatorii continuă să ne uimească cu vești care de care mai interesante. Ca în fiecare an, povestea UNTOLD are la bază un concept și elemente fantastice menite să ne transpună pentru cele patru zile pe un tărâm păzit de elemente magice, mai exact să ne îndrume pașii către Tărâmul Nopții și Magiei. Cei care vor călca pragul tărâmului fermecat din acest an vor avea ocazia să facă cunoștință cu personaje noi și să intre într-o comuniune puternică cu natura înconjurătoare. Cel de-al patrulea capitol din povestea UNTOLD se numește Wolf Spirit și va fi descoperit de toți fanii festivalului în perioada 2-5 August.

Organizatorii Untold ne-au pregătit câteva suprize absolut extraordinare pentru 2018. Povestea magică revine în prim plan cu două personaje principale: Regele Războinic și Preoteasa Înțelepciunii. Fiecare are rolul său în acest festival, acela de a proteja acest ținut, dar și de a prevesti viitorul, protejând Pământul de forțele răului. Astfel se va alcătui o armată a celor ce luptă pentru bine alături de Dragon, dominați de forța spirituală a Lupului.

Scena principală, mai spectaculoasă ca în anii trecuți devine astfel Wolf`s Nest. Celelalte scene de la festival vor avea fiecare propria lor poveste, iar fanii sunt invitați să-și construiască în aceste zile propria lor experiență magică, să se implice în poveste și să dea frâu liber imaginației.

 

Related Posts with Thumbnails
June 25th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*