Premiere la cinema

Vezi care sunt filmele de la cinema în acest weekend – 2 septembrie

Final Destination 5 – “Death has never been closer…”

Final Destination 5 continuă practic ideea filmelor anterioare. Când “Moartea” este dezlănţuită din nou din cauza unui bărbat care îşi va salva colegii, urmând un şir lung de evenimente prin care cei implicaţi vor încerca din răsputeri să înfrunte planurile celei ce a venit să îi ia. Dacă vor reuşi să păcălească “Moartea” rămâne de văzut. Filmul are premiera pe ecranele din România în 2 septembrie, iar în rolurile principale îi veţi vedea pe Emma Bell, Arlen Escarpeta şi Nicholas D’Agnosto.

 

Midnight in Paris

Midnight in Paris este o comedie romantică cu acţiunea plasată evident în frumosul Paris. O întreagă familie şi doi tineri logodiţi care urmează să se căsătorească vor trăi o experienţă care le va schimba viaţa. Distribuţia de excepţie îi include pe Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates dar şi pe Carla Bruni.

 

Rabbit Hole

Viaţa perfectă a unui cuplu căsătorit, Becca şi Howie Corbett, va fi dată peste cap când fiul lor Danny moare într-un accident. Încercând să depăşească acest moment dureros, ambii se vor afunda în situaţii dominate de relaţii extraconjugale, în încercarea de a fugi de momentul dureros care le-a marcat viaţa.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*