Premiere la cinema în 15 aprilie

Vezi ce filme te așteaptă la cinema în weekend-ul 15 aprilie

15 Aprilie 2011

Desert Flower

Filmul impresionant în regia lui Sherry Horman prezintă povestea reală a unei tinere femei. Waris Dirie urmează să ţină primul ei discurs în faţa Naţiunilor Unite, după un drum lung și greu, presărat cu o mulțime de obstacole. Waris, născută în Somalia, a devenit unul dintre cele mai căutate manechine ale lumii. Provenită dintr-o familie de crescători de capre nomazi, drumul fascinant al lui Waris a călăuzit-o din deşerturile Africii de Nord pe copertele celor mai prestigioase reviste de modă. La 13 ani a fugit din faţa unui măritiş forţat şi a rătăcit prin deşert zile în şir înainte de a ajunge în capitala Mogadishu. Rudele au trimis-o la Londra, să fie servitoare în ambasada Somaliei, unde şi-a petrecut anii adolescenţei fără să apuce să înveţe să citească.


Scream 4


Wes Craven aduce o nouă peliculă din seria Scream pe marele ecran. Planurile tinerilor, Dewez Riley şi Gayle Weaters-Riley iau o întorsătură atunci când se întorc în Woodsboro pentru inmormantarea lui Sidney Prescott. În timpul vizitei, sunt prinşi în planul unui criminal de a omorî supravieţuitorii rămaşi odata şi pentru totdeauna. Criminalul este cineva din trecutul lor. În cine pot avea încredere? În rolurile principale îi vom vedea pe Emma Roberts, Hayden Panettiere, David Arquette și Courteney Cox


Rio


Rio este povestea unui papagal brazilian cam prostuț, dar care este locatarul unei frumoase colivii dintr-un orăşel din Minnesota. El se decide dintr-o dată să părăsească viaţa confortabilă pentru a descoperi cât mai multe despre originile sale. Astfel, călătoria spre Rio de Janeiro îl va învăța nu doar ce înseamnă originea, dar și ce este cu adevărat important, dragostea și familia.


 

Source Code

Căpitanul Colter Stevens, interpretat de Jake Gyllenhaal se trezeşte dintr-o dată  în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este sau cum a ajuns acolo sau de ce. Ulterior descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Misiunea face parte de fapt dintr-un experiment guvernamental, Codul Sursă, un program care permite lui preluarea identității unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia. În thriller-ul captivant îi vom vedea pe Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga și Jeffrey Wright.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*