Premiere la cinema în perioada 1-8 Aprilie

1 aprilie 2011

Battle: Los Angeles

Filmul în regia lui Jonathan Liebesman aduce pe marele ecran o poveste SF. Realitatea terifiantă  a unui atac extraterestru asupra Terrei. Oamenii de pe întreaga planetă asistă neputincioşi la căderea marilor oraşe ale lumii, orașuș  Los Angeles devenind ultima redută a omenirii într-o bătălie pe care nu o anticipase nimeni.  Nu știm cât de originală este povestea, pentru că la prima vedere pare o combinație între mai multe filme ceva mai vechi, dar nu tragem concluzii pânî nu îl vom vedea. Alături de Michelle Rodriguez îi vom vedea în acest film și pe Bridget Moynahan și  Aaron Eckhart.

Hop

Hop prezintă povestea comică a lui Fred, omul care este veşnic fără job și care are ghinionul să îl accidenteze din greşeală pe iepuraşul de Paşte. Fred se vede așadar obligat să-l ia acasă la el pentru a-l îngriji până îşi revine, deși are de înfruntat un oaspete extrem de morocănos.

The Lincoln Lawyer

Mickey Haller, interpretat de Matthew McConaughey, este un avocat oarecare din L.A., aflat mereu pe drumuri, folosind bancheta din spatele limuzinei Lincoln drept birou.  Cariera sa se va afla la un punct de încercare atunci cândi își întâlnește noul client, Louis Roulet, arestat pentru vătămarea unei femei pe care a cunoscut-o într-un bar. Playboy-ul este protejat şi susţinut de mamă sa, provenind bineînțeles dintr-o familie înstărită, care vrea cu orice preţ să îl scoată basma curată. Pe măsură ce începe să se facă lumină în acest caz, Haller descoperă o latură sinistră a personalităţii lui Roulet şi o mulțime de dovezi din trecutul său întunecat.

8 Aprilie 2011

Your Highness

O comedie savuroasă plasată în Evul Mediu vine pe marele ecran. Aventurile și personajele de poveste, precum dragonii, fac acțiunea acestei pelicule în care o vom vedea și pe Natalie Portman. Danny McBride şi James Franco fac echipă în pelicula „Your Highness”, unde aventurile sunt extrem de comice şi unde fantasticul unei lumi de poveste este ingredientul principal al unor fapte neruşinat de curajoase. Filmul este regizat de David Gordon Green iar în rolurile principale îi vom vedea pe Danny McBride, Zooey Deschanel, Natalie Portman și James Franco.

Red Riding Hood

Valerie, interpretată de Amanda Seyfried, este o tânără frumoasă curtată de doi bărbaţi. Deşi are o iubire secretă, un proscris pe nume Peter – interpretat de Shiloh Fernandez, Valerie este forţată de către părinţii ei să se căsătorească cu Henry, alias Max Irons, care este unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat. Valerie şi Peter nu vor să renunțe la dragostea lor, plănuind așadar să fugă, cu atât mai mult cu cât satul pare să fie amenințat de un vârcolac. Cine se dovedește a fi fiara care la lună plină își ia singură sacrificiul uman, rămâne de văzut dacă mergeți la cinema.

Related Posts with Thumbnails
April 1st, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*