Prima zi de UNTOLD

UNTOLD 2017 – festivalul care impresionează nu doar printr-un lineup de excepţie

Peste 76.000 de festivalieri s-au distrat cu muzică de calitate joi.

Pe main stage au urcat ieri nume importante precum Dillon Francis, Axwell & Ingrosso, doi dintre cei mai aşteptaţi DJ de la această ediţie, Dannic, care a avut un spectacol absolut incredibil şi nu în ultimul rând Hardwell. Artiştii au fost impresionaţi de festival, de scena incredibilă realizată în acest an şi de publicul care a dansat pe ritmurile antrenante de aseară. Hardwell care nu se află pentru prima dată la UNTOLD a declarat că: „UNTOLD este unul din festivalurile mele preferate. Fanii de aici au o nebunie frumoasă și de fiecare dată mă primesc cu atât de multă căldură. Sunt de fiecare dată uluit de numărul incredibil de mare de fani pe care îi găsesc aici” se arată în comunicatul oficial.

Am rămas surprinşi realmente de reacţia publicului încă din prima seară, ceea ce dovedeşte fără doar şi poate faptul că acest festival a reuşit să devină atât de iubit şi de aşteptat de public și mai urmează 3 zile extrem de pline cu artişti de renume, o parte din ei aflându-se pentru prima oară în România.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2017: Real Life Fantasy. Pe DRAGON’S NEST au urcat în prima zi a festivalului MØ, Redfoo,Charli XCX, Dannic, Dillon Francis, Axwell &Ingrosso, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Sven Vath,Dubfire, Borgore, Black Sun Empire, Black Coffee și mulți alții.

foto credit: untold

Related Posts with Thumbnails
August 4th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*