Roxette lansează un nou album, după 10 ani de pauză!

Celebra trupă va concerta la București pe 30 mai la Zone Arena

Dupa 25 de ani de carieră și peste 70 de milioane de albume vândute, Roxette lansează un nou album, la 10 ani de la cel mai recent material, Room Service. Trupa va concerta la București, pe 30 mai.

Roxette reintră pe scena mondială cu discul „Charm School”, un album ce prezintă 12 piese într-un stil descris ca fiind „stilul Roxette îmbunătățit”.
Șansele ca trupa să mai lanseze vreodată un album păreau infime atunci când solista Marie Fredriksson a fost diagnosticată în anul 2002 cu tumoare cerebrală. Însă, artista a reușit să învingă boala, iar în anul 2009 a început lucrul pentru noul disc, alături de colegul ei, Per Gessle.
Charm School este plin de piese clasice caracteristice stilului Roxette, adaptate însă la vremurile pe care le trăim. Primul single este intitulat „She’s Got Nothing On (But The Radio)” și poate fi auzit deja pe canalele FM din toată lumea. Albumul a fost înregistrat în sudul Suediei și în Stockholm de către Clarence Öfwerman și Christoffer Lundqvist ca producători, împreună cu Per și Marie.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*