S-a deschis Ski Resort Transalpina

La Ski Resort Transalpina, iarna a venit mai târziu, dar cu zăpadă multă să ne ajungă până în vară!

Iubitorii de ski sau snowboard, și-au dat întâlnire la începutul acestei săptămâni pe pârtiile de la Ski Resort Transalpina – domeniul schiabil din România unde iarna a ajuns în sfârșit la ea acasă!

Un strat generos de zăpadă artificială pregătit cu hărnicie de tunurile și lăncile care au lucrat zi și noapte la foc continuu în ultimile 4 nopți, a fost acoperit acum, în doar câteva ore de un strat de peste 15 centimetrii de zăpadă naturală.

Cu o priveliște unică în România, Ski Resort Transalpina se întinde pe o suprafață de 30 de hectare și pune la dispoziția practicanților de ski și snowboard 9 km de pârtii de dificultăți diferite, perfect pregătite în timpul nopții de 2 utilaje de bătut zăpada! Având în dotare cele mai moderne și performante instalații de transport pe cablu, respectiv 2 telegondole, 2 teleski-uri și 1 telescaun, chiar și în zilele în care afluxul de turiști a ajuns să depășească 3000 de persoane, așteptarea pentru urcare nu a durat mai mult de 10-15 minute!

Administratorii domeniului schiabil au pregătit și pentru acest sezon, nenumărate surprize și evenimente inedite, așadar cei care vor alege ca destinație de iarnă, Ski Resort Transalpina, nu vor regreta!

Echipa WOW va fi începând de joiîn zonă și va oferi detalii de la fața locului!

Related Posts with Thumbnails
January 4th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*