SE DESCHID PRIMELE MAGAZINE H&M ÎN VESTUL ȚĂRII

Începutul toamnei marchează deschiderea a două noi magazine H&M în țară. Din 15 septembrie, fanii H&M din Cluj si Timișoara se pot bucura de modă şi calitate la cel mai bun preţ. Retailerul internațional de modă își face intrarea pe piața din vestul României prin cele două magazine H&M deschise în centrele comerciale Iulius Mall din orașele respective.

Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Situate în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall din orașele respective, cele 2 magazine H&M vor include articole de zi cu zi cât și piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbați, colecții pentru copii și adolescenți dar și accesorii, lenjerie intimă și colecții sport.

O dată cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Cluj și Timișoara se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie toamnă. Pentru femei, aceasta înseamnă o privire înapoi în anii ‘70: pantaloni largi, cămăși cu cravată, pulovere pe gât, jachete, combinate cu denim de culoare închisă. Pentru bărbați, colecția noului sezon oferă jachete scurte din lână, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume și ghete masive.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 RON pentru puloverele pentru femei și 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camașile bărbăteşti și 159 RON pentru jachete.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.