Untold 2019 va avea loc în 1-4 august 2019!

Veștile mult așteptate de mii de fani nu au întârziat să apară. Organizatorii au promis lansarea oficială a Untold Aftermovie în 11.11.2018, iar acest lucru s-a întâmplat! Cele aproape 15 minute ne transpun din nou în atmosfera de festival pe care am trăit-o în acest an și ne fac să ne aducem aminte de momentele deosebite petrecute timp de 4 zile, de magia și de povestea unică a acestui tărâm magic care ne invită an de an să-i călcăm pragul. Miercuri, în 14 noiembrie se vor pune în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru cel mai îndrăgit festival, care va avea loc în 2019 în perioada 1-4 august.

Untold nu a însemnat doar 4 zile de festival, de muzică bună, de momente frumoase. Untold a devenit pentru toți o experiență, o exeperiență așteptată an de an, un moment unic. Untold a devenit un fenomen. Printre piesele din Aftermovie veți recunoaște Artist de la Matt Nash, Fade (feat. Zak Waters) de la  Adventure Club, Blah Blah Blah (Acapella) de la Armin van Buuren, Take it Back de la Thomas Gold, Good Vibes de la Quintino, With u – imnul oficial al festivalului Untold 2018 de la Tujamo feat. Karen Harding, More de la Jan Blomqvist, Unity de la Dimitri Vegas, Like Mike & Hardwell și Lie To Me de la Steve Aoki. O combinație extrem de reușită și bine aleasă asociată cu imaginile din festival.

Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre UNTOLD 2019 începe miercuri, 14 noiembrie, la ora 14.00 când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente. Doar cei care s-au înregistrat pe www.untold.com pot achiziționa primele abonamente scoase la vânzare, la un preț special. 

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019 vor putea fi achiziționate la prețul de 99 de euro plus taxe. Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe. Tot miercuri, 14 noiembrie vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP la prețul special  de 269 de euro plus taxe, prețul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 14 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona cel mult 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

Related Posts with Thumbnails
November 11th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*