Untold Day 4 – peste 86.000 de participanți în ultima zi de festival

A patra zi de festival a adunat peste 86.000 de participanți. În ciuda ploii care a început, festivalierii nu au plecat, mai mult au ales să se distreze în continuare și să nu lase absolut nimic să le strice buna dispoziție.

Alan Walker a avut un moment senzațional și nu ne-am așteptat să vedem un set atât de promițător și dinamic. Tânărul DJ de origine norvegiană, în vârstă de doar 19 ani, a devenit cunoscut datorită piesei sale „Faded”, lansată la finalul lui 2015, piesă care a făcut furori anul trecut chiar la Untold, fiind inclusă de toți DJ-i, inclusiv de Armin Van Buuren, în seturile lor. Anul acesta am avut ocazia să îl vedem live și ne-a plăcut. Afrojack a făcut senzație pe Dragon`s Nest și a ținut publicul în picioare. Ritmurile setului său au fost pur și simplu electrizante și dinamice cu ușoare momente de respiro pentru public, fără a scăpa însă ritmul alert.

Tot aseară a urcat pe Dragon`s Nest și mult așteptatul Martin Garrix. Încă dinainte să urce pe scenă publicul a început să-i scandeze numele. Deși are doar 21 de ani, tânărul a evoluat rapid în zona EDM și a devenit unul dintre cei mai apreciați DJ la nivel mondial cu foarte multe gig-uri. „Romania I`ve missed you!” a strigat la rândul său Garrix, iar publicul a înnebunit de fericire. Garrix declara anul acesta pentru o publicație faptul că Untold este un festival extraordinar și că abia așteaptă se revină aici.

Excentricul Steve Aoki s-a aflat pentru prima oară pe scena Untold și a rămas pur și simplu vrăjit de public. Mai mult DJ-ul a ales să își prelungească programul inițial cu mai bine de o oră și s-a declarat uluit de publicul din România.

***

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a patra zi a festivalului,Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum și mulți alții. UNTOLD 2017 a însemnat în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

 

Related Posts with Thumbnails
August 8th, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*