Visele sunt pe primul loc – Despre Ski Resort Transalpina

„Mă crezi că, acum, dacă închid ochii pot să îmi imaginez că sunt acolo sus? Sunt la mijlocul pârtiei albastre de unde Lacul Vidra se vede cel mai frumos…”

Majoritatea dintre cei care ma cunosc știu că m-am îndrăgostit iremediabil de Ski Resort Transalpina. Mă leagă mult prea multe de acest loc. La câte articole am scris cred că e de înțeles. Cu toate acestea însă, aș avea cu ce să umplu în continuare nenumărate materiale, pentru că aș putea povesti oricând și la orice oră despre cea mai frumoasă pârtie de la noi. 

Când am ajuns pentru prima oară în contact cu o placă de snowboard,  mai exact în luna decembrie în anul 2013, nu m-am gândit absolut nici un moment că voi ajunge să îmi doresc să treacă vara, să ningă, să fie frig, să fie zăpadă…Și acum îmi aduc aminte de căzături, vânătăi și alte incidente, de momentele în care am vrut să arunc „chestia aia” în pădure și să renunț. Multă lume a zis că ski-ul e mai ușor, dar trebuie să ai și un gram de nebunie să te urci pe snowboard, nu? Nu am renunțat, am continuat și acum pot spune că a meritat pe deplin tot efortul. Cine știe dacă aș fi ajuns vreodată la Ski Resort Transalpina dacă nu era acest sport extrem, cine știe dacă aș fi ajuns să cunosc toți acești oameni deosebiți de aici, oameni care ne-au primit de fiecare dată cu brațele deschise și care ne-au devenit prieteni. Am cunoscut în cei 4 ani de când vin aici mulți prieteni care ocupă, fiecare dintre ei, un loc special în inima mea. La fel ca și pârtia. Mă crezi că, acum, dacă închid ochii pot să îmi imaginez că sunt acolo sus? Sunt la mijlocul pârtiei albastre de unde Lacul Vidra se vede cel mai frumos…

În fiecare an sărbătorim ia la Ski Resort Transalpina

Prietenii de aici sunt speciali

Totul e perfect și atunci când te ia vântul de pe picioare…

Au apărut multe polemici în ultima lună cu privire la deschiderea pârtiei, de la teoria conspirației până la diverse dezbateri pe această temă, cu păreri pro și contra, cu informații din surse îndoielnice sau informații de genul celor din „telefonul fără fir”. Sincer nu vreau să le menționez aici pentru că nu de asta am luat laptopul în brațe. Aici e vorba de ceea ce simțim noi și ce înseamnă pentru noi acest loc. Poate că nu ajută la nimic, dar pentru noi contează! La fel de mult contează ca această pârtie să fie deschisă, să fie profitabilă (pentru toată lumea), să aducă cât mai mulți turiști în zonă și să ajungă cât mai cunoscută. Nu? Nu este vorba despre nici o teorie conspirațională aici, e vorba de faptul că în momentul de față se pierd bani. Cu dragă inimă aș vrea să pot contribui la turismul din zonă, dacă pârtia este deschisă. O fac de patru ani încoace cu drag weekend de weekend, fie că am stat în Voineasa, fie că am stat în Obârșia Lotrului.

De ce alegem noi să venim aici? Pentru că pârtiile sunt bune? Bineînțeles. Pentru că peisajul e superb și îți taie răsuflarea? Absolut. Pentru că avem parte de profesionalism? Cu siguranță. Pentru că aerul e atât de curat? Normal. Pentru că la Apres Ski avem parte de distracție? Degeaba, Fery știe ce înseamnă muzica de calitate!! Lista poate continua, dar cel mai important e că pentru noi toți (aici îi menționez pe toți prietenii de la SRT) Ski Resort Transalpina înseamnă ACASĂ! E locul care ne-a unit să devenim ca o adevărată familie.

Vrem să ne întoarcem acasă și în acest sezon pentru că aici e locul nostru.

Vreau să menționez la final că realmente am înnebunit lumea cu faptul că vreau să merg la zăpadă și toți mă sfătuiesc să merg…(cred că nu mă mai suportă 🙂 )

Credeți că nu aș putea merge altundeva? Nu vreau! Eu vreau la SRT! #vrempetransalpina

Related Posts with Thumbnails
January 5th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*