Brad Pitt, Renee Zellweger, Russel Crowe- comeback-uri de excepție la Golden Globes 2020!

A fost o seară a comeback-urilor, dar și a surprizelor la Golden Globes 2020, ceremonie ajunsă la ediția cu numărul 77, ediție care s-a desfasurat duminică seara la The Beverly Hills Hotel din Los Angeles.

La 16 ani de la Globul de Aur câștigat pentru cea mai bună actriță secundara în drama „Cold Mountain”, Renee Zellweger reușește să impresioneze din nou și a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în filmul „Judy”, o ecranizare a vieții celebrei Judy Garland.

Brad Pitt câștigă din nou un Glob de Aur, la 24 de ani de la premiul câștigat pentru pelicula „Twelve Monkeys”. De această dată distincția a fost acordată datorită rolului său din „Once Upon a Time in Hollywood”. Pelicula a câștigat și premiul la categoriile Cel mai bun film de comedie și Cel mai bun regizor, acolo unde distincția i-a revenit lui Quentin Tarantino.

A fost a cincea nominalizare la Globurile de Aur pentru Joaquin Phoenix și al doilea premiu câștigat. După premiul pentru rolul  din „Walk the Line”, Joaquin Phoenix a câștigat acum Golden Globe la categoria Cel mai bun actor într-un film dramă datorită prestației sale din pelicula „The Joker”.

O revenire spectaculoasă și pentru Russel Crowe. Celebrul actor a primit distincția pentru Cel mai bun actor într-o mini serie TV datorită prestației sale din „The Loudest Voice”. Actorul australian a lipsit însă de la ceremonie, cu toate că a fost prima sa nominalizare importantă după mai bine de 10 ani, și a preferat  să trimită o scrisoare citită pe scenă de actrița și prietena sa bună, Jennifer Aniston, în care a atras atenția asupra schimbărilor climatice și asupra situației devastatoare din Australia.

Golden Globe pentru Cel mai bun film dramă a revenit peliculei de război 1917, iar Sam Mendes a luat și Globul de Aur pentru cel mai bun regizor.

Surprize de proporții la categoria Cel mai bun serial dramă, acolo unde „Sucession” a câștigat premiul cel mare. Patricia Arquette a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță într-o mini serie tv datorită rolului ei din „The Act”, în timp ce Olivia Colman a luat acasă premiul pentru Cea mai buna actriță într-un serial dramă grație rolului ei din „The Crown”.

La categoria serial de comedie producția britanica „Fleabag” a câștigat premiul cel mare, în timp ce producția „Chernobyl” a primit Globul de Aur la categoria Cea mai bună mini serie tv. Tot pentru prestația sa din mini seria Cernobyl a fost premiat și Stellan Skarsgård pentru prestația sa în rolul secundar unde l-a interpretat pe Boris Scherbina.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*