Madonna a pozat pentru Vogue Italia

Diva muzicii pop are 59 de ani, arata absolut senzațional iar acest lucru poate fi observat de pe pe coperta ultimului număr al revistei Vogue Italia. Ședința foto a avut loc chiar în noua ei vilă din Lisabona. Ea a pozat pentru două coperți diferite, iar amândouă au ca motiv principal versul “One Day out of Life”, din melodia hit a anilor ‘80. Prima copertă o surprinde pe Madonna întinsă pe iarbă și îmbrăcată într-o rochie mini din dantela de la Yves Saint Laurent. Picioarele îi sunt puse în valoare de dresurile negre. iar în completarea look-ului au venit accesoriile și rujul într-o nuanță închisă. „Thank you Mert and Marcus for capturing the beauty and magic that is Lisbon!” – a scris Madonna pe Instagram

 

Cea de-a doua copertă Vogue o înfățișează pe Madonna într-o ipostază visătoare, mai relaxată, în care frumusețea ei naturală este subliniată. Poza este alb negru, iar rochia Yves Saint Laurent cu umerii goi se îmbină perfect cu atmosfera surprinsă de fotograf.

 

 

 

În interiorul revistei, o alta fotografie alb-negru a imortalizat-o Madonna angelică, îmbrăcată în alb, cu o coroniță cu flori pe cap și care se joacă împreună cu fetițele ei Mercy James (12 ani) și gemenele Estere și Stelle (5 ani). Madonna este și mama fiicei Lourdes Leon (21 de ani) și a fiilor Rocco Ritchie (17 ani) și David Banda Mwale Ciccone Ritchie (12 ani). Madonna se pregătește, în curând, pentru aniversarea celor șase decade din viata și își dorește să marcheze momentul printr-o strângere de fonduri pentru copiii defavorizați din Malawi.

Sursa: appeared first on ADPM.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*