Samsung S20 mai ieftin: acesta ar putea fi telefonul pe care îl așteptai

La începutul anului, cât lumea aștepta seria Galaxy S20, Samsung a anunțat versiuni Lite pentru S10 și Note 10. Pentru seria din acest an, producătorul ar pregăti o mișcare similară pentru toamnă. Iar ultimele trei luni din an sunt importante. 

În august, Samsung va lansa Galaxy Note 20. E posibil ca  în decembrie – aproape de sezonul cumpărăturilor de iarnă – compania să lanseze telefonul Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Ultima dată când producătorul a folosit acest nume a fost la Note 7. S20 Fan Edition ar fi un model mai ieftin, dar cu câteva caracteristici cheie.

În trimestrul patru, în care Ice universe zice că ar fi lansat acest telefon, vor fi pe piață OnePlus Nord, OnePlus 8T, noile telefoane iPhone, dar și câteva modele noi de la Oppo, Huawei, Xiaomi și alții.

Fan Edition ar avea un preț mai mic, eventual sub 800 de euro, dacă nu chiar spre 700 de euro. Ecranul ar fi același AMOLED cu 120 Hz rată de refresh, un procesor Qualcomm Snapdragon 865, rezistent la apă și praf și cel mai probabil cu niște compromisuri la calitatea materialelor și camere foto. Eventual, și la rezoluția ecranului.

Samsung S20, cel mai ieftin de-acum, e la sub 800 de euro, cu o reducere aplicată. Și vorbim de un telefon cu 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un modul foto-video nou față de generațiile precedente. Iar bateria este de 4.000 mAh. Un S20 Fan Edition, probabil, va avea doar modem 4G, ca să fie un cost mai redus. Dar ar fi o competiție serioasă pentru OnePlus 8T, pentru iPhone SE și un eventual iPhone 12 ieftin.

sursa:playtech.ro
Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*