A venit primăvara? La Ski Resort Transalpina avem cea mai buna zăpadă!

Chiar dacă a trecut de mijlocul lunii martie, zăpada nu ne părăseşte. Ca dovadă avem pârtiile de la Ski Resort Transalpina unde stratul de zăpadă măsoară acum peste 130 cm şi se anunţă ninsori în continuare. La urma urmei ce ar putea fi mai frumos ca un weekend de Paşti sau chiar de 1 Mai petrecut la zăpadă? După weekend-urile succesive în care am avut parte de o mulţime de evenimente, concursuri de slalom pentru cei mici si pentru cei mari, deschiderea Adrenalin Mountain Park şi nu în ultimul rând cel mai frumos eveniment de 8 Martie, în care doamnele şi domnişoarele au schiat în ie şi au primit flori pe pârtie, urmează să ne mai bucurăm de câteva weekend-uri pline şi frumoase. Noi vrem să profităm din plin înainte de a ne pune echipamentele la păstrare.

Chiar dacă primăvara bate la ușă, ba chiar în unele locuri s-a instalat de-a dreptul, iar efectele se văd. Natura începe să renască, iar asta pare să fie un prilej de bucurie. Singurele regrete par să fie legate de faptul că iubitorii de ski, ai sporturilor de iarnă, își pun echipamentele la păstrat. În plină explozie florală, Ski Resort Transalpina vine cu o veste bună pentru iubitorii muntelui, pentru amatorii de adrenalină si pentru cei care doresc să se bucure înca de zăpadă.

Bronzul şi buna dispoziție vor completa acest sfârșit de săptămână inedit!

Haideţi la Ski Resort Transalpina! Haideţi să profităm la maxim de vremea bună, de zăpada impecabilă pe care doar aici o găsim în această perioadă! Şi nu vă gândiţi că va fi ultimul weekend în acest sezon. Până avem zăpadă depinde doar de noi, iubitorii de ski şi snowboard, să umplem pârtiile la Ski Resort Transalpina unde avem parte de o atmosferă extraordinară de fiecare dată şi servicii pe măsură. Cine a zis că în martie nu mai merge o cană cu vin fiert?

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*