Aprilie pe pârtie la Ski Resort Transalpina

Primăvara bate la ușă, ba chiar în unele locuri s-a instalat de-a dreptul, iar efectele se văd. Natura începe să renască, iar asta pare să fie un prilej de bucurie. Singurele regrete par să fie legate de faptul că iubitorii de ski, ai sporturilor de iarnă, își pun echipamentele la păstrat.  În plină explozie florală, Ski Resort Transalpina vine cu o veste bună pentru iubitorii muntelui, pentru amatorii de adrenalină si pentru cei care doresc să se bucure înca de zăpadă. Evenimentul Winter Drop in Summer va invita din nou pe pârtiile singurului domeniu schiabil din țară în care stratul consistent de omăt nu se da dus!

Ski Resort Transalpina, singurul domeniu schiabil din România, care în acest sezon a avut zăpadă cât n-au avut toate celelalte stațiuni montane la un loc, vă invită în acest weekend la Winter Drop in Summer!

Evenimentul  Winter Drop in Summer, organizat în colaborare echipa Rider Ready şi Astronaut Kru,  începe vineri, 4 aprilie şi va dura până duminică 6 aprilie. În această perioadă vor avea loc:  un concurs de schi şi snowboarding, o petrecere de seară, două spectacole de magie şi stand up comedy şi, cel mai important, trei sesiuni de demonstraţii şi explicaţii pentru schiori şi snowboarderi. În Vidra – Judeţul Valcea, la Ski Resort Transalpina, stratul de omăt este de jumătate de metru, vremea este impecabilă, iar pârtiile perfecte din golul alpin situat între cotele 1830 m – 2000 m, îi fac pe cei care vor alege această destinaţie să se bucure de un weekend petrecut ca în toiul iernii. Se schiază în condiţii bune chiar şi pe pârtiile de sub Telegondolă! Bronzul şi buna dispoziţie vor completa acest sfârşit de săptămână inedit!

Pentru detalii referitoare înscrieri în concursuri: www.trans-alpina.ro

Related Posts with Thumbnails
April 2nd, 2014

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*