Drink After Work un spațiu de întâlnire de business

Joi 28.05.2015 Tabiet Bistro Cluj-Napoca

Drink After Work un spațiu de întâlnire de business al tinerilor întreprinzători, directori, liderilor de opinie și/sau oamenilor de afaceri din Cluj. Acest eveniment se desfășoară odată pe lună, de obicei într-o zi de joi, începând cu ora 7seara. Conceptul Drink After Work face posibilă interacțiunea nonformală a invitaților, dintr-o bază de date de peste 1 000 de firme active din județul Cluj și din afară.

Background-ul în turism și în HORECA încă din 1998, al organizatorului respectă poate cel mai valoros bun al celor care participă la aceste întâlniri: timpul. Accentul pe latura profesională a oricărui business este prioritar; locația (restaurant, bar sau hotel), muzica jazz și vinul se prezintă întotdeauna la valoarea reală.
Locația aleasă respectă calitatea enunțată și serviciile aferente, prezentând ce este nou sau schimbat, cramele de marcă din România prezintă două/trei etichete, noutăți din gama lor, astfel introducerea în lumea vinurilor și în cultura degustării se asigură prin prezența obligatorie a unui somelier.

Pentru că se promovează tineri artiști și muzicieni din lumea Jazz-ului se asigură o atmosferă de „business after work” este important să existe un follow-up al evenimentului. Astfel fotografiile prezentate a doua zi pe pagina de Facebook/DrinkAfterWork, permite celor din baza de date să savureze în continuare din atmosfera acestei seri și să vadă invitații care au fost la eveniment; peste 20 000 de click-uri și vizualizări sunt pe album în fiecare lună.
După 5 ani, Drink After Work rămâne un poll de referință al culturii de business creativ si tânăr al Clujului, pentru că permite conectarea oamenilor de decizie, antreprenorilor și dezvoltatorilor, oferind un spațiu de socializare pentru cei care doresc dezvoltare in afaceri in Cluj, lăsând în același timp o amprentă ușoară de patriotism local, asumată de organizator.

Related Posts with Thumbnails
May 27th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*