Haideţi în Aprilie la Ski Resort Transalpina!

Nu, nu este o glumă! La Ski Resort Transalpina avem zăpadă chiar şi în luna Aprilie. De aceea invităm toţi pasionaţii de ski şi snowboarding să ni se alăture în weekend, mai ales că prognoza este extrem de favorabilă! Va ninge!

Deşi a venit oficial primăvara, pentru pasionații sporturilor de iarnă mai există încă mici speranţe. Speranţa noastră este Ski Resort Transalpina unde mai este încă suficientă zăpadă de care ne putem bucura. Începând cu luna Aprilie programul de funcţionare la Ski Resort Transalpina este de vineri până duminică în intervalul 09:00-17:30. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi. Şi pentru că nu stăm degeaba vă aşteptăm în weekend-ul 3-4-5 Aprilie pe pârtie în cel mai trăznit costum pe care îl aveţi, pentru o sesiune de distracţie.

Trebuie să recunosc că în acest sezon am fost aproape în fiecare weekend şi am avut parte de fiecare dată de aceeași primire călduroasă cu care ne-am obişnuit. Poate acesta este şi motivul pentru care ne vine atât de greu să punem echipamentele la păstrare timp de câteva luni, timp în care vom visa mereu la pârtiile perfecte, la cerul albastru şi la peisajele de neuitat. Pentru noi şi sunt sigură că şi pentru alţii (îi amintim aici şi pe băieţii de la Adrenalin Mountain Park care au construit, cu sprijinul Ski Resort Transalpina, cel mai frumos snow park din România) Ski Resort Transalpina a devenit o a doua casă şi sperăm să se dezvolte în următorii ani pentru că merită. Efortul nostru este să promovăm cel mai frumos domeniu schiabil din România.

Până una alta, ne vedem în weekend!

Related Posts with Thumbnails
April 1st, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*