Întrecerea Halbelor, ediția a III-a

Cea mai inedită „competiție” sportivă va avea loc în acest weekend la Ski Resort Transalpina. Organizatorii promit doza de distracție și așteaptă cât mai mulți concurenți. Premiile au fost puse la dispoziție de Tuborg, Gnex, Merinito, Black Habit, ALexandrion și Centrul de închirieri Alpina Ski. Partenerii acestui eveniment sunt Ski Resort Transalpina și Revista WOW. 

În 16 martie, la Ski Resort Transalpina, va avea loc a treia ediție a evenimentului “Întrecerea Halbelor”, competiție inedită organizată de Namstare.ro împreună cu partenerii: Ski Resort Transalpina, Tuborg, Gnex, Alexandrion, E-WOW, Merinito, Black Habit și Centrul de inchirieri echipamente Alpina Ski.

Ce face unica aceasta ‘competiție’? Faptul că se îmbină pasiunea pentru schi / snowboard cu voia bună, dar și cu spiritul de competiție. Dacă mai punem la socoteală și premiile, putem spune că succesul este garantat.  Cei mai curajoși schiori şi snowboarderi sunt invitați să se înscrie la concurs pentru a-şi demonstra abilitățile de echilibristică şi calitățile de sportivi într-o cursă contra-cronometru, în care viteza şi creativitatea îşi vor spune cuvântul. Aflată deja la a treia ediție, competiția a adunat în fiecare an peste 50 de participanți care s-au întrecut într-un mod inventiv pentru a câștiga premiile puse la bătaie de sponsorii evenimentului.

Anul acesta cursa se desfăşoară pe pârtia albastră de la Ski Resort Transalpina, într-o singură coborâre a tuturor participanților, având în mână o halbă cu aceeași cantitate de bere. Se punctează timpul de coborâre, dar şi cantitatea de bere rămasă în halbă la finalul întrecerii.

Înscrierea este gratuită, completând următorul formular sau la cortul amplasat la cota 1800m, iar participanții la Întrecerea Halbelor vor primi reducere la skipass și închirierea de echipament sportiv pus la dispoziție de Alpina Ski, în baza voucher-ului primit la înscriere. Pentru mai multe informații despre această întrecere inedită, participanți, criterii de jurizare şi premii, vă rugăm să accesați pagină evenimentului: Intrecerea Halbelor 03 si Regulamentul Intrecerea Halbelor.

Related Posts with Thumbnails
March 11th, 2019

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*