„Brigada sinucigașilor”, succes la box office în România

“Suicide Squad ” a fost lansat la noi în țară pe 91 de ecrane, adunând în total în weekend-ul de premieră 2.093.606 de lei din încasări și 94.698 spectatori, dintre care 165.740,5 de lei din cele două sali IMAX. Scenarist și regizor, David Ayer introduce pentru prima dată la cinema echipa celor mai mari infractori DC Comics, interpretați de o distribuție excepțională din care fac parte actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman și Viola Davis. Nenumăratele reacții de pe rețelele de socializare din jurul celor mai răi anti-eroi DC au devenit un adevărat fenomen și s-au concretizat într-un succes de casă spectaculos, atât în România cât și la nivel internațional, în doar câteva zile de la lansare. Recordurile din premieră sunt dovada popularității personajelor negative, a umorului și acțiunii atât de magistral prezentate publicului de către David Ayer și echipa sa de actori.

brigada-sinucigasilor

„E atât de bine să fii rau”… Cei mai periculoși anti-eroi încarcerați sunt selectați și forțați să lucreze împreună pentru guvernul american care îi trimite în misiunea de a învinge o entitate malefică misterioasă. Totuși, când realizează că nu au fost aleși să câștige, ci pentru caracterul malefic irecuperabil, deci ușor de sacrificat, brigada trebuie să decidă dacă să lupte pentru supraviețuire în echipă sau să-și încerce norocul pe cont propriu.
Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman și Viola Davis interpretează rolurile principale în „Suicide Squad”, un film regizat David Ayer, reputatul cineast care a semnat „Fury”, având la bază personajele DC Entertainment. Din distribuția filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach și Karen Fukuhara, aflată la debut.

 

Related Posts with Thumbnails
August 12th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*