Filme la cinema

Vezi ce premiere te aşteaptă la cinema în acest weekend – 7 octombrie!

Lover Boy

 

Pelicula în regia lui Cătălin Mitulescu prezintă povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani, a cărui job este de a seduce femei pentru a le pasa ulterior unei reţele de prostituţie. Când o întâlneşte pe frumoasa şi exuberanta Veli, Luca se îndrăgosteşte. Pe malul Dunării la Hârşova în timp ce muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele se distrează şi se bronzează, Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât. În rolurile principale îi veţi vedea pe George Piştereanu şi pe Ada Condeescu.

Real Steel – “If you`ve got one shot, make it real”!

 

Filmul are în prim plan o dramă despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi care arată ca oamenii luptă pentru distracţia spectatorilor. Hugh Jackman, care revine astfel pe marele ecran într-un rol poate asemănător celui din X-Man va interpreta un fost luptator care trebuie să supravieţuiască într-o lume în care boxul între oameni devine un sport ilegal, pentru că este prea violent. 

The Killer Elite

 The Killer Elite este un nou film de acţiune şi spionaj care urmăreşte aventurile lui Danny, interpretat de Jason Statham, unul dintre cei mai talentaţi agenţi de spionaj din lume. Nevoit să revină din starea de exil pe care şi-a impus-o, în ideea unei vieţi liniştite, acesta trebuie să adune chipa sa de specialişti pentru a executa o misiune aproape imposibilă: salvarea fostului său mentor şi partener,interpretat de Robert De Niro.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*