Michael Patrick King despre fenomenul „Sex and the city 2”

sex-and-the-city-2

Michael Patrik King a știut că primul film „Sex and the city” va fi un succes, chiar dacă media se arăta oarecum sceptică. Ceea ce nu știa Patrik era că acest film avea să devină un fenomen cultural. Fanii, majoritatea constând în femei la 20 și 30 de ani au făcut din premiera noului film, care a avut loc luni, o adevărată petrecere. Cei mai pasionați au continuat petrecerea după premieră în localurile iubite, iar evenimentul a avut amploarea unui spectacol grandios  de pe Broadway. Hollywood, studiourile, casa de producție și Patrick au fost impresionați, iar Patrick King a afirmat faptul că aceia sunt fanii care l-au inspirat pentru acest film.

„Când am văzut ținutele pe care fanii le-au ales pentru acest eveniment, ținute de cocktail, sau când am observat faptul că și-au făcut poze în sala de cinema, atunci am realizat că acest eveniment este de fapt o petrecere interactivă la care lumea a ținut să se îmbrace cu mult bun gust și să savureze filmul preferat”, declara King.

Când s-a așezat la masa de scris, în plină criză economică, King a realizat faptul că acest film trebuie să rămână o comedie care va fi presărată în continuare de bun gust, dar va aduce un plus de cumpătare în ceea ce privește shoppingul.

Carrie & Co

„Am ajuns să mă gândesc care este de fapt job-ul meu. Eu nu sunt un bancher. Nu pot influența aspectele financiare, dar fac filme, de aceea, în ciuda crizei nu aș fi putut crea personajul lui Carrie Bradshaw și să o transform într-o vânzătoare de mere”, declara acesta.

Astfel aventurile lui Carie & Co continuă printr-o excursie care culminează în luxosul resort Abu Dhabi unde vor întâlni bărbați sexy (pentru Samantha) și vor încerca să scape cel puțin pentru o perioadă de toate problemele stresante. Bineînțeles că problemele care se ivesc în urma acțiunilor lor, având în vedere faptul că se află într-o țară a Orientului Mijlociu, nu vor înceta să apară, dar acest aspect a fost problema cu care au trebut să se descurce producătorii, anume să adapteze realitățile lumii islamice la comportamentul celor patru femei dornice de distracție.

După cum menționa King, job-ul său nu a fost doar de a informa lumea cu privire la drepturile femeilor din țările arabe, dar a fost o modalitate de a oferi tuturor o vacanță, relativ virtuală, pe care probabil nu și-o pot permite momentan. Femile puternice care se aseamănă cu cele patru prietene vor avea un motiv în plus să plece în vacanță.

Galerie foto de la lansarea „Sex and the city 2” – personajele principale și vedete care au participat la premieră

Related Posts with Thumbnails
May 27th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*