Sam Worthington despre „Clash of the Titans”

Eroul principal din producţia „Clash of the Titans” vorbeşte despre rolul care l-a făcut să privească mitologia cu alţi ochi

Clash of the Titans 2010 Deşi peste ocean filmul s-a lansat deja săptămâna trecută se pare că a devenit favoritul într-un timp foarte scurt şi se află în topul box-office -ului cu nu mai puţin de 61 de milioane de dolari încasaţi în primul weekend al lunii Aprilie respectiv 63 de milioane cu tot cu avanpremiera. recordul este deţinut încă de Fast and Furious, care a încasat anul trecut nu ami puţin de 71 de milioane în primul weekend de la lansare. Oricum, „Clash of the Titans”, un film extrem de aşteptat de iubitorii efectelor speciale şi ai mitologiei, au primit pelicula extrem de bine iar cronicile se arată destul de pozitive cu titluri de genul „Kraken  a fost dezlănţuit şi a devorat iepuraşul de Paşte”.

Filmul va avea premiera la noi pe 16 aprilie, până atunci puteţi afla mai multe detalii accesând link-ul de mai jos şi bineînţeles puteţi afla câteva detalii despre film chiar de la eroul principal, Perseu, interpretat de către Sam Worthington.

http://www.e-wow.ro/timp-liber/movie-guide-2010/clash-of-the-titans/

Related Posts with Thumbnails
April 6th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*