Sex and The City 2

Ce secrete ascunde noul film şi ce spune interpreta lui Carrie Bradshaw despre acest rol

sex-and-the-city-2 Chiar dacă cele patru personaje ale filmului au avut parte de o serie de întâmplări marcante, se pare că acţiunea va continua şi aduce chiar momente spectaculoase în noul film, care va fi lansat în luna mai a acestui an.

Sarah Jessica Parker, care va apărea pe coperta revistei Vougue din luna mai a afirmat faptul că filmările au reprezentat pentru ele experienţa vieţii.

“A fost exact ca în film. Noi, patru femei de succes, care se pornesc într-o aventură, pentru a se redescoperi pe sine. Practic este un fel de transpunere a tot ceea ce am trăit noi pe marele ecran, pentru că pe durata filmărilor am locuit împreună, am stat la aceleaşi hoteluri, am cinat la aceleaşi restaurante. Am avut parte de distracţie 100%, a fost pur şi simplu extraordinar”, declară interpreta lui Carrie. Chiar dacă grupul înaintează aparent  în vârstă, se pare că acest lucru nu le opreşte pe cele patru să aibă parte de o mulţime de întâmplări, dar mai ales de distracţie. ” Samantha este cea mai în vârstă, acum are 52 de ani şi vorbeşte foarte mult despre ceea ce urmează după această vârstă, inclusiv menopauza. Aparent poate părea uşor depresivă, deşi ea este un fel de mentor pentru noi toate, dar personajul ei se simte bine şi este în continuare dornic de noi aventuri cu bărbaţi frumoşi, aşa cum v-aţi obişnuit deja cu ea,” spune Sarah. Despre rol Sarah spune că este poate cel care a făcut+o să se simtă extraordinar, să-i ofere o viziune complet nouă despre ce înseamnă să trăieşti după anumite standarde, dar şi ce înseamnă o femie puternică, o femie de succes.

Între filmări actriţa s-a împărţit admirabil între platou şi viaţa de familie, pentru că doreşte să aibă o viaţă  absolut normală şi nu se lasă influenţată nici de celebritate nici măcar de programul destul de încărcat uneori. “E important să facem cât mai multe împreună. Săptămâna trecută am pictat piese de mobilier împreună cu copiii, mergem la cumpărături pentru că îmi place să am mereu fructe şi legume proaspete şi în primul rând eu gătesc. Asta e regula, fără bucătari şi servitoare. Fiecare poate să ajute la curăţenie, iar dacă nu avem chef de gătit putem merge la un restaurant, dar preferăm să ne simţim bine acasă”, spune Sarah.

Interpreta lui Carrie va apărea atât pe coperta cât şi în interiorul revistei Vogue, ediţia americană, din luna mai cu un interviu detaliat despre film şi viaţa personală.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*