Tron Night se apropie!

Experimentează universul 3D din Tron:Legacy cu un simplu click!

Fă-ţi rezervare acum pentru a vedea în premieră internaţională 23 de minute din filmul Tron:Legacy, cel mai spectaculos film 3D care va veni la sfârşitul acestu an.

Pe 15 octombrie s-a dat oficial Start!  sistemului de rezervări online pentru evenimentul TRON Night, care va avea loc pe 28 octombrie de la ora 20 şi care reprezintă  difuzarea la nivel internaţional, simultan, în avanpremieră, a unei selecţii de 23 minute de material 3D din filmul TRON: Legacy, film creat cu ajutorul ultimei tehnologii 3D în acest domeniu. Directorul Walt Disney Studios, Sean Bailey declara pentru presă că studiourile şi întreaga echipă de producţie sunt extrem de nerăbdători şi de încântaţi să le ofere fanilor acest material exclusiv în avanpremieră. „Suntem de asemenea nerăbdători că spectatorii din întreaga lume vor avea ocazia să experimenteze lumea virtuală creată de regizorul Joe Kosinski, o lume care arată absolut impecabil din punct de vedere vizual”.

Dacă vrei să vezi în avanpremieră acest spectacol din 28 octombrie trebuie doar să-ţi faci o rezervare, accesul la acest eveniment făcându-se exclusiv prin rezervarea online,  direct de pe site-ul filmului http://www.tron-mostenirea.ro , începând cu 15 octombrie şi până pe 27 octombrie şi nu presupune plată pentru bilet sau pentru rezervare.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*