Ski Resort Transalpina te cheamă de 8 Martie la distracţie!

“Pune-ți ie de 8 Martie și noi îţi arătăm cât ești de frumoasă!” 

Ski Resort Transalpina vă invită să petreceți un nou week-end exploziv. În zilele de 8 şi 9 martie, s-au pregătit pentru toți împătimiții muntelui şi ai zăpezii surprize care mai de care.

Pentru ca este 8 Martie, femeile vor fi în centrul atenției. Pentru ele organizatorii au pregătit marţisoare speciale şi vouchere de cumpărături folosibile pe Kurtmann.ro, în valoare de 500, 300 şi 200 lei. Mai presus de toate, aceştia doresc să arate că româncele sunt frumoase. Romancele neaoşe!

“Vrem să facem un brand din frumusețea femeilor din țara noastră. De aceea, le provocăm pe toate femininele de pe partii să îmbarce iile din cufărul bunicii. Ne dorim să vedem cât mai multe bluze românești, aducând la  Ski Resort Transalpina specificul cât mai multor zone ale țării”, se arată în comunicatul de presă pus la dispoziţie de Ski Resort Transalpina.

Tot la capitolul surprize va fi şi demonstratia de forță a celor care organizează în Franta renumitul Snow Fest. Jocuri distractive vor aduce concurenţilor premii importante – invitatii la festivalurile TIFF şi ELECTRIC CASTLE. Marele premiu va fi probabil şi cel mai disputat: câştigătoarea va merge în 29 martie la SNOW FEST, în Franţa. Șapte nopți de cazare şi sase zile de skipass vor garanta un sejur de vis. În plus demonstrațiile de snow kitting ale celor de la Prorider, vor completa pe cer distracția dintre zăpezi.

Cu o priveliște unică în România, Ski Resort Transalpina, vă invită să-i cunoașteți pârtiile de dificultăți diferite, întinse pe o suprafață de peste 30 de hectare, acoperite în întregime cu un strat consistent de zăpadă. Vor funcţiona toate instalațiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri şi  1 telescaun.

 

Pentru detalii: www.trans-alpina.ro

Informațiile au fost oferite de Ramona Fodor – Ski Resort Transalpina

 

Related Posts with Thumbnails
March 5th, 2014

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*