Week-end plin la Ski Resort Transalpina pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile

13 – 15 Februarie 2015 pe pârtiile de la Ski Resort Transalpina

Cu o priveliște unică în România, Ski Resort Transalpina, vă invită să-i cunoașteți pârtiile de dificultăți diferite, întinse pe o suprafață de peste 30 de hectare, acoperite în întregime cu un strat consistent de zăpadă. Vă propunem un week-end exploziv, plin de evenimente, competiții şi vibrații pozitive aduse de Kaya Foundation!

  1. Sâmbătă 14 Februarie 2015, Ski Resort Transalpina a programat, Editia a III-a a “Cupei Transalpina”  la slalom uriaș, pentru copii amatori, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani!

Se doreşte, ca prin intermediul acestei competiții să se asigure un cadru propice descoperirii copiilor talentați, pentru practicarea schiului ca sport de performanţă. Pot lua parte la concurs copii – fete şi băieţi – împărțiți în 6 categorii de vârstă.  Câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 ai fiecărei categorii, vor fi răsplătiți cu medalii, diplome și premii surpriză! Nu se percepe taxă de participare.

  1. HANGMEN, team battle, powered by MONSTER ENERGY!
    Din volumul “Boarderii și skierii fac brigadă bună”, echipa Adrenalin Mountain Park împreună cu Monster Energy prezintă HANGMEN TEAM BATTLE la Ski Resort Transalpina!
    Pe scurt: se joacă SPANZURATOAREA pe echipe.
    En-detail: echipe formate dintr-un snowboarder și un skier se vor lupta în trick-uri până când la rampă vor rămâne doar ”călăii supremi ai parcului”.
  1. Kaya Foundation vă invită în expediție pe domeniul schiabil Ski Resort Transalpina, unde pregătește o avalanșă de muzică reggae şi dub, vibrații pozitive și distracție la altitudine, toate sub un singur nume: TRANSALPINA DUB AVALANCHE! Kaya Foundation din Bucureşti, Genmaica din Cluj şi Kaze din Iași, alături de cei mai cunoscuți selectori de muzică dub-reggae din țară, pornesc în această aventură montană cu 7 KW de boxe în spate și multe lăzi pline cu viniluri, având convingerea că vor face să răsune munții.

Scopul expediţiei este să facă cea mai frumoasă pârtie de ski din România să vibreze la frecvenţe joase şi să pornească o avalanșă de energie pozitivă cu ajutorul Kogaion Sound System  (sistem de sonorizare construit manual).

Vor funcționa toate instalațiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri și  1 telescaun.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Radio 21.

Organizatori: Ski Resort Transalpina, Adrenalin Mountain Park, Kaya Foundation, Five-O, Snow Rippers.ro.

Partenerii nostri sunt: ORANGE Romania, project:RIDE, Switch! Ski’n’Surf, Snow Fest, Fischer Romania.

Fundalul sonor la HANGMEN Team Battle este asigurat de VD (în buletin – VLAD DOBRESCU).
Sponsori: Monster Energy, Switch Shop, H2O, Winter Outlet.

Pentru detalii: www.trans-alpina.ro

Related Posts with Thumbnails
February 10th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*