City Plaza, mai mult decât un hotel business

Diversitate, autenticitate, eficienţă şi exclusivitate – aspectele dorite de client

oval suite deluxe 1

Hotelul City Plaza şi-a deschis porţile în anul 2005, iar la doar doi ani de funcţionare s-a decis extinderea acestuia pentru a spori serviciile şi pentru a asigura oricărui client facilităţile necesare, oferind astfel un produs complex şi distinctiv pe piaţa hotelieră din Transilvania. Noul corp deţine o sprafaţă total construită este de 5600 mp, iar investiţia se situează la 6 milioane de Euro, incluzând un număr de 44 de camere cu un design diferit şi extrem de original, trei restaurante, un centru de relaxare complet utilat-perfect pentru oaspeţii hotelului, dar şi un centru de conferinţe multifuncţional.

Noutate şi confort

Mesajul care caracterizează acest hotel este „Business & After Business Hotel”, fapt care se regăseşte în absolut toate facilităţile pe care City Plaza le pune la dispoziţia clientului care îşi doreşte servicii prompte, de calitate, diverse şi care să satisfacă absolut toate aspectele unui sejur business sau a unui sejur de vacanţă.

Şi ca să ne convingem de serviciile extraordinare de care beneficiază clienţii unui hotel de 5 stele, am avut ocazia să efectuam un tur prin care am primit informaţii suplimentare, dar şi detalii importante, de la designul exclusivist al fiecărei camere până la serviciile excepţionale din sfera culinară. Vârful gamei în ceea ce priveşte partea de cazare este reprezentată de apartamentul prezidenţial, un adevărat ansamblu exclusivist, dominat nu doar de bun gust ci şi de calitatea excepţională a elementelor care alcătuiesc acest ansamblu. Apartamentul este compus din cameră de zi şi dormitor, facilităţi separate complet una de cealaltă, inclusiv din punct de vedere al accesului şi deţine două băi generoase unde te poţi relaxa fie în cada cu hidromasaj fie în saună. Apartamentul te impresionează realmente prin dimensiunile sale şi prin faptul că este scăldat de lumina naturală, fapt pentru care am petrecut  mai multe momente savurând panoramă deosebită asupra parcului central. Celelalte camere sunt la fel de deosebite şi te invită să studiezi designul, care este nu numai contemporan, dar se caracterizează şi prin influenţe minimaliste şi asiatice, pentru un confort maxim. 20 dintre camerele Double Deluxe oferă o perspectivă interesantă prin designul care are la bază elemente de design din inspiraţii Art Nouveau sau Tradiţional Românesc, în funcţie de preferinţele clientului.

City Plaza pune la dispoziţia clienţilor care doresc să organizeze conferinţe sau evenimente săli de conferinţe dotate cu aparatura necesară, de la sisteme audio şi video performante, sisteme de iluminare, ecrane de proiecţie şi LCD-uri până la posibilităţile de transmisie audio şi video între terminale.

Înainte de ultima oprire în mica noastră incursiune în acest paradis de 5 stele a fost centrul de relaxare SPA, „Salute Per Aqua”. Acest spaţiu este dedicat în întregime relaxării şi este situat la ultimele două etaje ale clădirii. Centrul este dotat cu echipamente profesionale şi este finisat cu materiale de ultimă generaţie în ceea ce priveşte designul şi implicit confortul. Astfel clienţii pot opta pentru un masaj – disponibil prin cele două saloane – şi care te răsfaţă cu ritualuri speciale dedicate relaxării şi detoxifierii, şedinţe de coafor, manichiură, saună finlandeză sau jacuzzi, fitness asistat şi elementul special, piscina care se alfă la ultimul etaj şi oferă totodată o privelişte uluitoare asupra oraşului.

Un restaurant cu specific asiatic sau un restaurant ardelenesc pentru cei ce preferă mâncarea tradiţională

Aşadar, ultima noastră oprire a fost în incinta restaurantului Ken Sai, cu specific asiatic unde am avut deosebita plăcere să degustăm diferite preparate tradiţionale din bucătăria japoneză, am admirat bucătarul de la masa specială de gătit care ne-a impresionat cu talentul şi dexteritatea şi mai ales prin rezultatul culinar care ne-a încântat papilele gustative atât nouă cât şi celorlalte persoane prezente la acest eveniment. Restaurantul va avea o capacitate de 40 de locuri, fiind dedicat exclusiv servirii mesei a la carte şi va fi destinat servirii prânzului şi cinei. Atmosfera recreată aici va fi una asemănătoare unei colibe ţărăneşti şi vă va conduce într-o călătorie fantatstică pentru a savura o masă îmbelşugată dominată de arome tradiţionale.

Distracţia oaspeţilor va fi asigurată de Club&Lounge, cu o suprafaţă de 300 mp situat la subsolul noului corp şi care beneficiază de o serie de facilităţi de la sonorizarea performantă pentru organizarea de concerte live până la meniul generos de bar şi gustări, ceea ce face această locaţie ideală pentru organizarea diferitor evenimente personale sau corporate.

Galerie foto

Related Posts with Thumbnails
April 7th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*