Destinaţie de vacanţă: Bulgaria

De ce este Bulgaria o destinaţie bună pentru vacanţa de vară

 

Bulgaria este o bună opţiune pentru a petrece atât vacanţa de vară, alături de familie, cât şi pentru un weekend. Dacă vă doriţi condiţii excelente de cazare, aflaţi că SOL Melia, liderul lanţurilor hoteliere dedicate călătoriilor de vacanţă, al treilea mare lanţ hotelier din Europa şi al treisprezecelea din lume, are pe litoralul bulgăresc cinci hoteluri. Iată ce vă recomandăm.

  

Se ştie că în Bulgaria te poţi caza în condiţii excelente la tarife mult mai mici decât cele de pe litoralul românesc.
Dacă aveţi în plan să daţi o fugă cu maşina într-un weekend, la mare, în Bulgaria, sau să petreceţi un sejur complet la all inclusive, aflaţi că SOL Melia, liderul lanţurilor hoteliere dedicate călătoriilor de vacanţă, al treilea mare lanţ hotelier din Europa și al treisprezecelea din lume, are pe litoralul bulgăresc cinci hoteluri.
Aveti următoarele variante: Nisipurile de Aur (Melia Grand Hermitage, 5 stele – dedicat conceptului de Premier Leisure și Business),  trei hoteluri în Nessebar (SOL Nessebar Resort – Sol Nessebar Palace, 5 stele și Sol Nessebar Mare, Sol Nessebar Bay – 4 stele, dedicate conceptului de familie), al cincelea fiind situat în Obzor (SOL Luna Bay – 4 stele, organizat potrivit conceptului de familie).

Melia Grand Hermitage 
Dacă doriţi luxul luxului, alegeţi Melia Grand Hermitage cel mai mare hotel de 5 stele din Balcani. Are 727 de camere cu vedere la mare şi camere cu vedere la parc, 30 junior suite și  un apartamentul Prezidential dispus pe 2 nivele.

  

Pe lângă faptul că este situat exact pe plajă cu nisip fin, hotelul oferă servicii de top Level, Presidential, Butler Service, bucătăria gourmet (7 restaurante), sesiunile de degustări de vinuri,  facilităţile de clasă mondială – SPA, fitness, boutique-urile chic, sălile de evenimente/banchet (11), piscine interioare/exterioare semiolimpice.

Sol Nessebar Resort, Nessebar

 
Complexul de hoteluri SOL Nessebar Resort se află pe faleza oraşului antic Nessebar  şi este renumit pentru amenajările sportive: are 3 terenuri de tenis cu nocturnă, baschet, volei, fotbal, mini golf, acvatice. Copiii se pot răsfăţa la piscina dotată cu tobogan acvatic şi castel. Cei mari se pot relaxa la ROSE SPA – centru complet de sănătate şi spa.

Sol Luna Bay Resort, Obzor

 
Pentru cei care îşi doresc linişte şi o privelişte de vis, hotelul Sol Luna Bay Resort poate fi soluţia: este situat pe plajă, lângă o rezervaţie naturală montană. Este indicat pentru vacanţe în familie.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
July 8th, 2011

You may also like...

2 Responses

  1. Ce bine arata complexul SOL Nessebar Resort! Nessebar este cel mai vechi oras din Europa, este superb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*