O destinaţie pe timp de criză

Este uşor hilar să spunem că aceasta ar fi o destinaţie de criză, deoarece reprezintă o atracţie pentru turiştii din Europa, dar mai ales pentru cei români

Hajduszoboszlo

Hajduszoboszlo, vedere de ansamblu

Probabil că aţi auzit vorbindu-se despre Hajduszoboszlo, ca o destinaţie turistică ce reuşeşte să atragă tot mai mulţi turişti în fiecare sezon. Dacă nu aţi avut ocazia să mergeţi până acum, vă sugerăm să o faceţi şi asta mai ales dacă nu aţi fost încă în concediu. De ce am zis ca ar fi o destinţie bună, pentru perioada în cane aflăm? Nu pentru că ar fi aproape, ci pentru simplul fapt că serviciile pe care le primim aici ( de la cazare, mâncare, distracţie, relaxare etc.) depăşesc din punct de vedere calitativ orice am putea găsi la noi în ţară. Ok, poate nu se va compara cu Costineşti, destinaţia preferată de tinerii dornici de distracţie în cluburi, dar cel puţin nu vei avea surpriza de a-ţi petrece nopţile pe la urgenţe cu dureri de stomac, sau cine ştie ce alte probleme cauzate de condiţiile de cazare.

Strandurile cu apă termală sunt ideale pentru relaxare sau pentru tratarea diferitelor afecţiuniCam cât costă un weekend la Hajduszoboszlo

În funcţie de cazarea pe care o găseşti – şi ar fi bine să-ţi faci o rezervare din timp pentru că în sezon nu vei găsi locuri dacă mergi fără să ştii ceva sigur – preţurile vor varia de la 25 de lei pe noapte până la cel mult 100 lei pentru o cameră dublă cu baie.  Din acest punct de vedere staţiunea din Ungaria a ajuns să bată recordul la turişti şi cazări, devansând cu mult staţiunile Felix şi 1 Mai unde o cazare poate să ajungă până la 260 lei pentru o noapte.

Ca la plajă...pentru copii, dar şi pentru adulţi sunt disponibile topoganele de apă care asigură distracţie maximăDacă doreşti să-ţi petreci o zi întreagă la băile termale din Hajdu, atunci află că nu vei scoate din buzunar mai mult de 50 lei pentru două persoane, în preţul cărora vei putea chiar să şi mănânci. Partea bună este că toate opţiunile de cazare îţi vor oferi în preţ posibilitatea de acces la o bucătărie unde poţi să îţi găteşti sau dacă stai în apartament, acesta va include şi o bucătărie.

Ce poţi să mănânci

Mâncareaîn Hajduszoboszlo este ieftină şi puteţi degusta din multitudinea de delicii culinare din bucătăria ungurească. Nu trebuie să plecaţi de aici fără să degustaţi măcar o dată din celebrul gulas unguresc.

Debrecen, o destinaţie turistică ce nu trebuie ratată Dacă aveţi posibilităţi de deplasare cu maşina proprie vă sugerăm să faceţi o plimbare şi până în oraşul Debrecen, care se află la aporximativ 20 de km distanţă.

Aquaticum din Debrecen este un complex care atrage foarte mulţi turişti Veţi descoperi şi aici multe obiective turistice demne de vizitat, un shopping mall foarte atrăgător cu preţuri foarte bune. În Debrecen se poate vizita Aquaticum, un complex la fel de bine dotat ca cel din Hajduszaboszlo.

Unde ne cazăm în Hajduszoboszlo

Dacă mergeţi pe varianta de cazare la pensiune sau în apartamente, vă sugerăm următoarele două opţiuni, testate şi verificate de echipa noastră. Condiţiile sunt excelente şi nu veţi regreta alegerea făcută.

Familia Felecan

Cazare la familia Felecan Persoană de contact:  Puiu Felecan

Tel: 0726694193

Condiţii excelente, camerele sunt  dotate cu baie proprie, tv şi aer condiţionat.  De asemenea aveţi posibilitatea să jugaţi tenis de masă sau Darts. Pentru cei pasionaţi de gastronomie le stă la dispoziţie ceaunul din curte, care poate fi folosit pentru prepararea unui gulas delicios. Camerele îndeplinesc toate condiţiile pentru asigurarea unui sejur plăcut şi nu veţi regreta alegerea făcută. De asemenea aveţi posibilitatea să vă preparaţi mâncarea   în bucătărie.

Cazare la familia Felecan


Related Posts with Thumbnails
August 11th, 2009

You may also like...

2 Responses

  1. fam popa says:

    am fost la fam felecan la hajdu super elegat se ocupa oameni astia de nui adevarat merrita sa va petreceti un concediu acolo

  2. Paul says:

    Splendid, fara cuvinte, apreciere maxima.
    Bravo celor care stiu sa sfinteasca locul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*