Travel-Tip: Relaxează-te la Pensiunea Reor

Dacă doreşti să petreci un weekend liniştit, alături de prieteni sau de familie poţi să vizitezi pensiunea Reor

Aflată într-o zonă deosebită în apropierea oraşului Cluj-Napoca, pensiunea te invită să te relaxezi într-un cadru deosebit, având posibilitatea de a opta pentru diferite activităţi în timpul liber. Pensiunea dispune de condiţii excepţionale de cazare,  care vor transforma zilele petrecute la aici într-un sejur de excepţie. Dotările Pensiunii Reor se încadrează în cele mai înalte standarde pentru a satisface pe deplin gusturile clienţilor, iar punctul forte este constituit de piscina încălzită la care clienţii au acces gratuit 24 din 24. În plus, pensiunea pune la dispoziţia tuturor clienţilor o bucătărie utilată modern pentru prepararea meselor, sau pentru cei ce doresc se poate opta şi pentru un grătar în aer liber.

Pensiunea dispune de 18 camere cu balcon, telefon, televizor cu cablu şi băi moderne cu WC, chiuvetă şi cabină de duş, o piscină încălzită cu acces permanent clienţilor pensiunii, bucătăria modern utilată şi bineînţeles sala de mese unde pot servi masa 60 de persoane.

Dacă vreţi să vă petrecţi timpul şi în aer liber, atunci aveţi posibilitatea de a efectua excursii în aer liber, pe cai sau pentru cei ce doresc ceva mai rustic cu căruţa, dar pasionaţii de pescuit pot să se delecteze la celebrele lacuri de la Ciurila.

Deci, nu mai aşteptaţi şi optaţi pentru un weekend e relaxare într-o oază de linişte.

Mai multe detalii puteţi obţine la:

+40-744 522 754 sau +40 – 364 401 985

sau pe www.reor.ro

Galerie foto Pensiunea Reor:

Related Posts with Thumbnails
October 13th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*